Piringenstraat 64
3700 Tongeren

Tel :
012 39 58 91
Tel :
012 39 58 91

De revolutionaire melktechniek, oorspronkelijk uit Tongeren Aktivpuls

Wij bieden voor u de innovatieve en zachtere melktechniek van Aktivpuls in Tongeren aan. Dit is in minder dan twee jaar tijd wereldwijd de meest besproken innovatie geworden binnen de wereld van de melktechniek, waardoor u hyperkeratose kunt bestrijden.

Paradigmaverschuiving

Agro Consulting Services - Lamma Award


Het betekent een echte paradigmaverschuiving in de wereld van tepelvoeringen. Het is dan ook met trots dat ACS dit product exclusief binnen de Benelux ter beschikking stelt van melkveehouders en melkmachine-installateurs.

Wij proberen zo snel mogelijk te groeien, zodat wij ons product aan iedereen kunnen leveren en de beste service centraal staat. Neem zeker kennis van onze XL PRO-pagina. XL PRO is nu beschikbaar op maat voor onze klanten, stuk voor stuk vooruitstrevende melkveemanagers.

Verhoogd rendement

“Oog voor detail en passie voor perfectie”, dat is al 25 jaar onze drijfveer. Met AKTIVPULS voegen we een onderdeel toe aan uw bedrijfsmanagement waarvan verhoogd rendement, minder arbeid en hoger dierenwelzijn het resultaat zijn.

Neem contact met ons op

Moest u nog bepaalde vragen hebben over de zachtere melktechniek van Aktivpuls? Neem dan contact op met Aktivpuls in Tongeren.

 
 

Wat Is Aktivpuls

Met Aktivpuls kiest u voor een zachtere melktechniek, waardoor u ook hyperkeratose kunt bestrijden. U zult zeker tevreden zijn over de resultaten.

 

Wat Is Aktivpuls

 

Waarom Aktivpuls Gebruiken

Zorg ervoor dat uw koeien geen verhoogd risico lopen op allerlei agressieve bacteriën en bestrijd hyperkeratose. Daarvoor kunt u een beroep doen op Aktivpuls.

 

Waarom Aktivpuls Gebruiken

 

Hoe Werkt Aktivpuls

Koeien melken wordt dankzij Aktivpuls nog makkelijker gemaakt, zoals u op deze pagina zult ontdekken. Wij leggen tot in detail uit hoe het precies werkt.

 

Hoe Werkt Aktivpuls

Agro Consulting & Services

Klantenvriendelijkheid op zijn best

99% Tevreden klanten

Aktivpuls heeft de landbouwwereld veranderd, zoveel is zeker. De statistieken liegen niet, ons apparaat kan zowel het rendement als de gezondheid van uw melkvee verhogen.

Geïnteresseerd? Maak gerust een afspraak en we lichten onze dienst graag toe.